Mijn Brommer Verzekeren Goedkoop

Mijn brommer verzekeren  goedkoop en tegen de beste voorwaarden.

Wij gaan je helpen!

Heb je de vraag: Hoe moet ik mijn brommer verzekeren en zo goed en goedkoop mogelijk?

Op deze site voor informatie en links die je hierbij helpen.

Ook vind je hier handige tips die de moeite waard zijn en betrekking hebben op het verzekeren van jouw brommer

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden bij het uitzoeken van jouw brommer verzekering:

1. Kies de juiste dekking voor je verzekering:

Een WA Verzekering is verplicht wens je de verzekering ook tegen brand/diefstal te verzekeren kies dan voor de WA+Beperkt Casco verzekering. Ben je liever verzekerd voor schade die door je eigen toedoen is veroorzaakt zoals botsen/ vallen kies dan voor de WA+ Casco verzekering.

2.  Beveilig je scooter of brommer goed!

Zorg in ieder geval voor een goedgekeurd ART- klasse 3 slot en gebruik dit slot om je brommer of scooter goed te beveiligen. Meer informatie over ART klasse 3 goedgekeurde sloten? Informeer bij je bromfietshandelaar. Let op! Bij een WA+ bep casco dekking of WA+ Casco dekking is dit zelfs verplicht!

3. Verzeker je  brommer of scooter je eigen naam!

Sommige bestuurders verzekeren een scooter op naam hun ouders om premievoordeel te behalen. Het verzekeren van een brommer of snorfiets op naam van je vader of moeder is niet verstandig als je zelf regelmatig op de brommer. Sommige verzekeraars hebben een verhoogd eigen risico in geval van schade. Er zijn zelfs verzekeraars die een deel of zelf de gehele schade kunnen verhalen op de bestuurder. Laat je hierover goed informeren!

Vandaar dat het veiliger en vaak verstandiger om de bromfiets op je eigen naam te verzekeren het eventuele te behalen premievoordeel is dan slecht iets voor de korte termijn. Als je een bromfiets op je eigen naam verzekerd kan je bij de meeste verzekeraars een zogenaamde no-claimkorting opbouwen (korting op basis van schade vrije jaren) deze kun je eventueel overnemen voor als je bijvoorbeeld later een autoverzekering gaat aanvragen.

4. Bewaar je spullen en papieren van je brommer goed!

Zorg dat je je kentekenbewijzen en sleutels van de scooter of brommer goed bewaart. Bij diefstal dien je namelijk aan te tonen dat de scooter van jou is en dat je aan de benodigde beveiligingsvoorwaarden heb voldaan.

Ik hoop dat je wat aan deze tips heb. Kijk verder op de site en via één van links vind je de informatie en de verkering die het best bij jou past. Veel succes bij het vinden van de beste en goedkoopste brommer verzekering via mijn brommer verzekeren én veel plezier op je brommer en scooter en zorg ervoor dat je de verzekering niet nodig hebt.